Jarenlange ervaring met mode uit het buitenland.De eerste voetstappen van Classics Lifestyle zijn in 1985 gezet in Delft. Jarenlange ervaring met mode in het buitenland vertaalde zich in de eerste winkels in deze mooie historische stad.


Sinds Classics Lifestyle zich ruim 20 jaar geleden vestigde op ‘de Fred’, is het uitgegroeid tot een begrip in het Haagse Statenkwartier.

Dankzij een feilloos modegevoel weet Classics ieder seizoen een spannende collectie te presenteren waarin stijlvolle mode en de laatste trends speels worden gecombineerd.

Grote en kleine merken vullen elkaar perfect aan. En kom je er zelf niet uit, of ben je toe aan iets anders, dan is er altijd de mogelijkheid van een vrijblijvend stijladvies op maat.

In de hectiek van deze tijd beseffen we dat persoonlijk stijladvies op een eigen gekozen tijd zeer welkom is. U kunt bij ons op afspraak, in alle rust, u laten adviseren. Wij zorgen oor een gezellige sfeer met deskundig advies.

Mocht u onverwachts verhinderd zijn, dan stellen wij het zeer op prijs dat u zich tenminste 24 uur van te voren telefonisch afmeld.

OVER ONS

Dames

OVER ONS

Heren

BEZOEK ONZE WEBSHOP